rbd jak już zapraszasz na team speak (Taka odwaga? xd) to zanim coś powiesz wyjmij ***a z buzi bo z tego co słyszałem z Twoich ust padają tylko prośby o wysłanie smsa o treści pomagam na Twój numer. A tak nawiasem cwaniakowanie Euforii skończyło się wraz z usunięciem przedmiotów 15/15, także teraz widać jak radzicie sobie na wojnach. Nawiązując do tematu gdybym miał powysyłać screeny z prowokacją obrazami oraz zaczepkami z waszej strony (Głównie srajbd Małpa i inne pachołki) na forum nie starczyło by miejsca, Więc pani liderko gildii najpierw powściągnij swoich pionków a następnie skarż się na nas.
Vamp chyba Cie owca w oczy wyruchała to ja chodziłem i płakałem do admina bo oni dobzi są eq magiczne mają itp czy coś sie zmieniło ?
że jesteś ***owy to już ludzie wiedzą od 2 lat zawsze zerem byłeś a teraz twierdzisz ze my słabi jesteśmy litości człowieku ocknij się
zamiast patrzeć jak oni grają to chyba Cie disowali tymi pałeczkami od BĘBENKÓW
zawsze wchodzisz pierdolisz w tematach bo on kłamie itp jak rodzicie mogli takie jebniete dziecie wychować tylko to mnie zastanawia
myslisz jebanicu że coś powiesz i my mordy zamkniemy nie ma opcji nie wspomne o założycielu tematu który cwaniaczy nie wiadomo czym ^^
next dziecie którego kutasem po plecach biją ale to nie zmienia faktu że dalej jestescie jebanymi ciotami z najdzieją na lepsze czasy
wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze ? Leco zachowuje sie jak pizda ale to przeciez dziedziczne jest a typek od was przychodzi i tylko spami Dotce czego wy nie robicie i to jeszcze łepek z waszej gildii nie rozumiem was to wasz 50 temat o nas pytanie sie nasuwa co to wam dało tu każdy ma charakterek i tego nie złamiecie jedyne czego moge oczekiwać to bana na forum
I Love Exitus <3
Leco zbierz lepiej na operacje plastyczną bo w tej coś nie pykło hahaha
Użytkownik RBD edytował ten post 17 grudzień 2013 - 14:43