Witam. Mam dylemat dotyczący eq, ponieważ mam już część zrobioną do expa ( jeżeli można to w ogóle tak nazwać ) , prosze nie wyśmiewać mnie i nie robić beki z byle powodu bo po to zakładam ten temat żeby się czegoś dowiedzieć a nie żeby robić z siebie pośmiewisko.Na razie zrobiłem wszystko po trochu a nic dobrze. Chodzi mi o Surę WP , interesuje mnie rozwijanie tej postaci pod względem ekwipunku na poziomach 100-150, teraz mam świeżo wbity 100, oprócz tego mam jeszcze wojownika 125 ( też tragizm jeśli chodzi o eq) maczeta bez żadnych kd, nawet +4 i hwang z wit +7 , dalej nie mowie i buffa 105 lvl ( tam nie mam żadnego pożądnego eq, robiłem bony tylko na int żeby jakoś dało się wojem expić na zombie ) i żeby buffy były 100% i więcej .
Moje eq ( niby exp ) :
Gniew Bogów +9 ( wbudowanych nie będę raczej pisał )
Śr: 46
Um: -15
SP Nieumarlym 30%
SP Zwierzętom 20%
Szansa na omdlenie 5%
Wartość Ataku + 250
Inteligencja + 25
KD Potwora +7
Zbroja Zin-Hwang 70 lvl ( do expa i do pvp ta sama , w końcu nie jestem jakimś bogaczem ) - zmienie 6/7 bon na 250/20 , przynajmniej mam taki zamiar no i hp oczywiście w 1-5 .
Odp na Miecze 15%
Odp na Strzały 15%
Odp na Sztylety 15%
Szybkość Zaklęcia 10%
Odp na Wiatr 15%
10/15 Woj ( nie chciałem takich, po prostu takie mi zostały po zmienianiu 6/7 bonów, chciałem osiągnąć 250/20 )
Kd Witalności +7
Smocza Tarcza +9
Int + 10
SP Diabłom 25%
Odp na Omdlenia
Szansa na blok ciosów 15%
Odp na Spowolnienia
250/20 ( akurat weszło )
Brans z Nieb Łez ( w trakcie robienia na branze smoka )
6/7 250/500 PE
Smocze Kolczyki 250/20
Smoczy Naszyjnik 250/20
Buty Feniksa 250/20 ( niedlugo zmienie na smoka )
W czesci pisalem bony 1-5, a w czesci nie bo im dluzej to pisalem tym bardziej mi sie odechciewalo .
Pvp ( niby )
OSS kd Ninja, Sura +7 ||| 6/7 - 10 szaman/15 wojownik
Śr -22
Um 16
Int 15
Siła 15
Szansa na Omdlenie 15
Kolce, Branza z nieb łez 10/15 szaman
Buty Feniksa 10/15 Sura
Naszyjnik 10/15 Woj
Krwawa Stal Sura +9 ( na 150lvl )
Odp na strzały, błyskawice, miecze,sztylety - 15 %
Szybkość Zaklęcia 10%
6/7 nie warty wspominania
KD Witalności +8
KD Inteligencji +7
KD Uchylności +7
To cacko kupiłem kiedyś 5xrazy taniej za ile kupiłbym dziś, wtedy dałem za to bodajże 60b, myślałem że to drogo, a teraz sobie myśle jaki kretyn mi to sprzedał za tyle
. W tej zbroi nic nie zmienialem.
To tyle, doradźcie w co najpierw zainwestować tak konkretnie i co skończyć, jakie miecze ulepszać i jakie mieć plany na przyszłość, to samo zbroje, pierwsze eq xp a potem myśleć o pvp? Mówcie wszystko co wiecie ja wysłucham.
Mój aktualny środek płatniczy to 200b, zyskane w niezgodny z regulaminem sposób na OX'ie, ale o tym wole nie mówić .
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zapomniałbym, mam jeszcze renifera ( peta ) kupiony za 220b . Nie wiem co konkretnie dodaje ale około 50k hp i ileś k do wartości ataku.
Użytkownik Pyro edytował ten post 30 grudzień 2013 - 18:17