Kto jest najbardziej pomocny?
Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:24
Napisano 11 wrzesień 2011 - 13:26

Napisano 12 wrzesień 2011 - 13:46
Chyba wyt³umaczy³em jaki cel ma ta ankieta, i my¶lê ¿e ten temat nie wygl±da³by tak jak wygl±da gdyby by³ zwyk³ym gównem.Ogarnij siê ch³optasiu :] Mi nie zale¿y na popularno¶ci, i nie muszê o ni± walczyæ a po Tobie widaæ ¿e szukasz ¿eby siê tylko przyjebaæ do czego¶ - moja rada - czasem warto siê zamkn±æ.Do³±czy³e¶ w siepniu i jeste¶ kox? Gówno wiesz o tym forum i o tym co na nim robi³em. Wiêc sry, ale mo¿esz ju¿ przestaæ siê o¶mieszaæ?EDIT: Zapomnia³em dodaæ, ¿e jeste¶ zwyk³ym prowokatorem i spamerem, ju¿ napisa³e¶ 2 posty w temacie i jako¶ Ci ta ankieta nie przeszkadza³a, jak tylko ja co¶ napisa³em to od razu ci siê nie spodoba³a? Jak robisz sobie selekcjê tematów na te, które s± napisane przez tych co Ciê lubi±, a tych co zachowali choæ trochê zdrowego rozs±dku, to radzê patrzeæ po nickach za³o¿ycieli-Piszesz w tym temacie, ¿e takie ankiety to za przeproszeniem gówno .`a sam tworzysz ankietê , tylko po to ¿eby zdobyæ wiêksz± popularno¶æ i przychylno¶æ innych u¿ytkowników na forum .-irek1 & OzoN - ponad wszystko , Ty za¶ nie jeste¶ w ¿aden sposób pomocny . Gubisz siê w tym co robisz ? eee?O co Ci chodzi ? - Nie rozumiem takich ludzi jak Ty.Stop Komercji ! `- Pozdro dla kumatych !To jest moje zdanie ! Ty masz prawo sraæ na nie .

Użytkownik Verrückt edytował ten post 12 wrzesień 2011 - 14:01
Napisano 13 wrzesień 2011 - 12:09
Wiêc `spamer ' - jak to napisa³e¶ , ch³optasiu. To kto¶ kto ci±gle pisze i argumentuje jednym, poza tym ma na swoj± obronê tylko jakie¶ nie jasno¶ci.
Wydaje mi siê, ¿e ja siê nie powtarzam . Chyba, ¿e czytasz moje posty kilkukrotnie , Twoja sprawa ;*.
_______________________________________________________________________________________________
Poza tym .. to , ¿e jestem tu nowy, nie znaczy,¿e nigdy nie u¿ywa³em takiego forum

NIE ZNASZ? NIE OCENIAJ.
Użytkownik Ku3eN20 edytował ten post 13 wrzesień 2011 - 12:30
Zmiany.
Napisano 13 wrzesień 2011 - 14:40
Spam- to jednolite ci±g³e powtarzanie siê np. (na forach) , wysy³anie wiadomo¶ci lub pisanie postów na ten sam temat o tej samej tre¶ci.
Wiêc `spamer ' - jak to napisa³e¶ , ch³optasiu. To kto¶ kto ci±gle pisze i argumentuje jednym, poza tym ma na swoj± obronê tylko jakie¶ nie jasno¶ci.
Wydaje mi siê, ¿e ja siê nie powtarzam . Chyba, ¿e czytasz moje posty kilkukrotnie , Twoja sprawa ;*.
_______________________________________________________________________________________________
Poza tym .. to , ¿e jestem tu nowy, nie znaczy,¿e nigdy nie u¿ywa³em takiego forum.
NIE ZNASZ? NIE OCENIAJ.
Niestety ty chyba nie znasz konteksu swoich wypowiedzi. Ka¿da ma g³êbsze znaczenie, które ca³y czas jest niezmienne. Próbujesz mnie zjechaæ, a ja Ci powiem ¿e mnie to nie wzrusza. I rzeczywi¶cie szkoda tu offtopa, jak chcesz siê ze mn± pok³óciæ (pewnie publicznie, to by ci pasowa³o, co? :]) To z chêci± zobaczê jak zak³adasz temat do takiej rozmowy. Dalej nie bêdê siê k³óci³ bo to ¿enuj±ce.
Napisano 20 wrzesień 2011 - 18:05
Napisano 22 wrzesień 2011 - 15:12
Napisano 22 wrzesień 2011 - 18:52

Napisano 22 wrzesień 2011 - 20:03

Napisano 23 wrzesień 2011 - 18:59

Napisano 24 wrzesień 2011 - 16:24
Mi³o to czytaæ ;-)Równie¿ Cie pozdrawiam nieznajomy ;DOzon ! Nie ma lepszego od ozona naszego !
pozdro dla ozona
Napisano 24 wrzesień 2011 - 18:32
Napisano 26 wrzesień 2011 - 13:24
Napisano 26 wrzesień 2011 - 14:04
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych