Cześć! Jestem oficjalnym łowcą botów Dość o mnie przejde do problemu. Zpierniczył mi sie legalny fraps (była licencja) no ok pobrałem program firmy mirilis "Action!" i wszystko nagrałem ładnie pięknie kolejny bot do kasacji ale .... i tutaj zaczyna sie mój problem. Do konwersji plików wczesniej uzywałem Freemake Video Converter bardzo dobrze i szybko wszystko chodziło (z frapsa pól gigowe pliki w kilka sec robiły sie po kilka mega nie tracąc na jakości) a teraz poprostu nie moge wczytac pliku z "Action!" chociarz plik (właściwie rodzaj pliku) jest obsługiwany przez owy program. i teraz pytanie jakim programem moge szybko i łatwo zkonwertować pliki (FVC to najlepszy darmowy program jaki widziałem) owego "Action!" bo półtora minuty filmu waży 500mb ! a nie chce mi sie zamiaru czekac 3h na wrzucenie go na np. YT czy inną strone hostująca pliki.

Film i programy to nagrywania
Napisano 18 kwiecień 2014 - 18:59
Napisano 18 kwiecień 2014 - 19:51
Ja teraz sobie pobralem Camtasia studio 8 teraz mam akurat 30dni zadarmo . Polecam bardzo
Napisano 18 kwiecień 2014 - 20:20
bandicam + camtasia
Napisano 18 kwiecień 2014 - 20:54
No ok, a jak zkonwertować ten film ktory juz mam ? czy poswiecic 7h na wrzucenie go na jakis serwer hostujacy a pozniej jeszcze wymagac pobrania go ? ;p
Napisano 19 kwiecień 2014 - 06:35
Ja teraz sobie pobralem Camtasia studio 8 teraz mam akurat 30dni zadarmo .
Polecam bardzo
Również korzystam z Camtasii dobry program.
No ok, a jak zkonwertować ten film ktory juz mam ? czy poswiecic 7h na wrzucenie go na jakis serwer hostujacy a pozniej jeszcze wymagac pobrania go ? ;p
Jest wiele konwerterów do filmów. Chodzi Ci o wagę, czy format?
Napisano 23 kwiecień 2014 - 14:53
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. VirtualMT2
Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: bot, film, ACTION!, fraps, problem, Freemake Video Converter, lmirillis, oprogramowanie
Wasza Twórczość →
Strefa Video →
Filmy z serwera →
Mój pierwszy film !!Napisany przez Lieblingsmensch , 09 lut 2015 pierwszy, film |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Welcome and Goodbye →
Archiwum →
Pożegnanie na dobre + FILMNapisany przez nieZnasz , 07 gru 2014 pożegnanie, dobre, film |
|
![]()
|
||
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Offtopic - czyli luźne gadki →
Archiwum →
problem z netemNapisany przez ExTor , 16 lis 2014 problem, netem |
|
![]()
|
||
Taki tam Film xdNapisany przez RayaeLi , 14 lis 2014 taki, film |
|
![]()
|
||
nietypowy problemNapisany przez GallAnonim1429 , 30 paź 2014 nietypowy, problem |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych